Harman Kardon

Harman Kardon AVR 171S 7.2 Kotiteatterivahvistin

SKU
HH1005712
495,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Suorituskykyinen audio/video -vastaanotin, joka sisältää useita langattoman liitettävyyden vaihtoehtoja, kuusi HDMI-tuloa ja 700 wattia kaunista ääntä.
Tehoa, suorituskykyä ja liitettävyyden vaihtoehtoja enemmän kuin koskaan tarvitset: Esittelyssä verkkoon liitettävä Harman Kardon® AVR 171S– vastaus nälkäiselle viihteen harrastajalle, joka panostaasuorituskykyyn ja monipuolisuuteen. Siinä on potkua: jopa 700 wattia (100 wattia kanavaa kohti). Sen 7.2-kanavainenA/V-vastaanotin on varustettu HARMAN TrueStreamBluetooth® -liitettävyydellä, Apple AirPlay, vTuner™ Internet-radiolla ja Spotify Connectilla, antaen sinulle useita vaihtoehtoja äänen suoratoistolle. Se sisältää kuusi 3D-valmiudella varustettua HDMI® 2.0 -tuloa, mukaan lukien yksi MHL-tuettu liitäntä mobiililaitteille, sekä kaksi HDMI-lähtöä, jotka antavat sinulle enemmän kuin tarpeeksi mahdollisuuksia ohjelmalähteille, jotka tuovat ulottuvillesi kaikkea mitä rakastat – elokuvia, HDTV:n, urheilua, MHL-yhteensopivialaitteita sekä RokuStreamingStick™ -sovittimen. Kun jo yksistään AVR 171:n liitettävyys tekee siitä haluttavan, sen ääni todellakin viimeistelee kokonaisuuden. Se on ensimmäinen Harman Kardon AVR, joka sisältää patentoimammeNatural Sound Processing (NSP) -tekniikan, joka luo täyteläisen, ympäröivän äänen mistä tahansa lähteestä – erityisesti kaksikanavaisella suoratoiston sisällöllä. Ja sen EzSet/EQ™ III -järjestelmä.

Liitännät:
-6 x HDMI 1.4 sisääntulot, kaksi ulostuloa joista toinen ARC ja CEC-tuella
-Sisääntulot: 2 x Komposiitti, 2 x Stereo RCA, 2 x Optinen S/PDIF ja Koaksiaalinen S/PDIF
-Ulostulot: 2 x Subwoofer pre-out, komposiittivideo
-Ethernet-liitäntä
-Zone 2 RCA Pre-out

Mediatoisto:
-Airplay- ja Bluetooth-toisto
-FM/AM RDS -radioviritin 30 muistipaikalla
-DLNA 1.5 -tuki
-Spotify-Connect

Ominaisuudet:
-7 x 100 W päätevahvistimet
-Graafinen käyttöliittymä
-Kaukosäädin
-iOS ja Android-ohjaus
-Mitat 440 x 121 x 300 mm
-Paino: 5,1 kg
-Takuu 24 kk
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Harman Kardon AVR 171S 7.2 Kotiteatterivahvistin
Takaisin ylös