Harman Kardon

Harman Kardon SB 20 Soundbar

SKU
HH1005694
379,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Edistyksellinen soundbar Bluetooth-yhteydellä ja tehokkaalla langattomalla subwooferilla
Harman Kardon SB 20 soundbar tarjoaa teatterilaatuisen äänen kaikille viihdekomponenteillesi, audiolle tai videolle. Voit yhdistää sen helposti televisioon. älypuhelimeen, tablettiin tai pelikonsoliin HDMI-kaapelilla (ARC), optisella kaapelilla tai Bluetoothilla. Langaton subwoofer-kaiutin tarjoaa voimakkaan basson ja herättää henkiin kotiviihteen tulevaisuuden. Nauti suosikkielokuvistasi, musiikista, urheilusta ja peleistä klassisessa rakenteessa, joka täydentää kodin sisustusta, ja joka integroituu saumattomasti jopa kaikkein tyylikkäimmän taulutelevision kanssa. Tämä tehokas soundbar on elegantti ratkaisu minkä tahansa järjestelmän täydentämiseksi. Voit nauttia Harman Display Surround -ääniteknologiasta joka luo virtuaalisen surround-äänen. Näin ollen kuulet elokuvien ääniraidat eläväisenä ja rikkaina. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa helpon Bluetooth-toiston. Kun haluat kuunnella lempi soittolistoiltasi musiikkia, voit yhdistää mobiililaitteesi Bluetoothilla ja nauttia kirkkaasta äänentoistosta joka varmasti täyttää huoneen, kuin huoneen.

Tekniset tiedot:
-Taajuusvaste: 45 - 20 000 Hz
-SPL: 100 dB
-Teho: 300 W
-Liitännät: 1 x HDMI-ulostulo (ARC), 1 x analogi-sisääntulo, 1 x optinen-sisääntulo
-Bluetooth
-Soundbar mitat: 1008 x 54 x 97 mm
-Subwoofer mitat: 240 x 240 x 318 mm
-Soundbar paino: 2,3 kg
-Subwoofer paino: 5,1 kg
-Takuu 24 kk
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Harman Kardon SB 20 Soundbar
Takaisin ylös