Harman Kardon

Harman Kardon SB 26 Soundbar

SKU
HH1005730
589,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pitkälle kehittynyt Soundbar Bluetooth-yhteydellä ja langattomalla aktiivisubbarilla
Soundbar, joka tarjoaa ensiluokkaisen äänen. Uusi Harman Kardon SB26 Soundbar on suunniteltu viemään kotiympäristösi digitaaliselle aikakaudelle. Neljän bassoelementin, kahden diskanttielementin ja tehokkaan 100 W subwooferin sekä klassisen mustan muotoilun ansiosta SB26 on täydellinen yhdistelmä litteänäyttöiseen HD-televisioosi. Uusi SB26 sisältää lisäksi kaikki ominaisuudet moderniin ja digitalisoituun kotiin. Siinä on HDMI ja Bluetooth®, jotka mahdollistavat järjestelmän liittämisen älypuhelimiin ja tabletteihin (Android ja iOS) sekä oppivan TV-kaukosäätimen. SB26 Soundbarin avulla Harman Kardon luo jälleen kerran ensiluokkaisen äänen, etkä ole koskaan kaukana kotiviihteen tulevaisuudesta.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Harman Kardon SB 26 Soundbar
Takaisin ylös