Harman Kardon

Harman Kardon SB 26 Soundbar

SKU
HH1005730
589,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pitkälle kehittynyt Soundbar Bluetooth-yhteydellä ja langattomalla aktiivisubbarilla
Soundbar, joka tarjoaa ensiluokkaisen äänen. Uusi Harman Kardon SB26 Soundbar on suunniteltu viemään kotiympäristösi digitaaliselle aikakaudelle. Neljän bassoelementin, kahden diskanttielementin ja tehokkaan 100 W subwooferin sekä klassisen mustan muotoilun ansiosta SB26 on täydellinen yhdistelmä litteänäyttöiseen HD-televisioosi. Uusi SB26 sisältää lisäksi kaikki ominaisuudet moderniin ja digitalisoituun kotiin. Siinä on HDMI ja Bluetooth®, jotka mahdollistavat järjestelmän liittämisen älypuhelimiin ja tabletteihin (Android ja iOS) sekä oppivan TV-kaukosäätimen. SB26 Soundbarin avulla Harman Kardon luo jälleen kerran ensiluokkaisen äänen, etkä ole koskaan kaukana kotiviihteen tulevaisuudesta.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Harman Kardon SB 26 Soundbar
Takaisin ylös