Katso iso kuva
Forte-sähkökiuas, teho 9 kW

Harvia
Forte-sähkökiuas, teho 9 kW

1195,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Sauno juuri silloin, kun se juolahtaa mieleen – Harvia Forte -kiuas on aina valmis! Se on sekä tekniikaltaan että muotoilultaan huippuluokan varaava kiuas.

Varaavalle kiukaalle tyypillinen matala saunomislämpötila antaa miellyttävän kosteat ja runsaat löylyt. Parhaiten Harvia Forte -kiukaan ominaisuudet tulevat esille hyvin lämpöeristetyissä saunoissa, joissa ei ole massiivisia lämpöä varaavia pintamateriaaleja kuten betonia, hirttä tai lasitiiltä. Tehokkaan lämpöeristyksen ansiosta Forten energiatalous on hyvä.

Harvia Forten käyttökytkimet on keskitetty kiukaan etuosan valaistuun digitaaliseen ohjauspaneeliin, josta on helppo säätää kiukaan lämpötilaa ja valita lämmitysteho.

Harvia Forte on varaavaksi kiukaaksi matala: sen korkeus on ainoastaan 830 mm, joten löylyä riittää hyvin myös alalauteille.

Harvia Forte -kiukaan voit myös upottaa alalauteeseen lisävarusteena saatavan, ruostumattomasta teräksestä valmistetun upotuskauluksen avulla.

 • Suositeltava saunan tilavuus 10–15 m3
 • Kivimäärä n. 100 kg (kivet eivät sisälly hintaan; suositellaan käytettäväksi vain suuria, lohkottuja kiuaskiviä, koko yli 10 cm)
 • Sulake: 3 x 16 A
 • Mitat (l x s x k): 500 x 535 x 830 mm
 • 2 vuoden takuu.

  Suojaetäisyydet: katso piirros

  Näin valitset sopivan tehokkaan sähkökiukaan

  Saunan tilavuus ja pintamateriaalit ratkaisevat sopivan kiuastehon. Perussääntö on helppo: yhtä kuutiometriä kohti tarvitaan noin 1 kW tehoa.

  Ikkunapinnat sekä lämpöä varaavat pintamateriaalit – tiili, betoni, hirsi – lisäävät tehontarvetta. Yksi neliömetri tällaista pintaa löylyhuoneessa vastaa noin 1,2 kuutiometrin lisäystä tilavuuteen. • Kerro kaverille