Etusivu Koti ja sisustus KYLPYHUONE JA SAUNA Kiukaat Harvia Globe-sähkökiuas, teho 6,9 kW
Katso iso kuva
Globe-sähkökiuas, teho 6,9 kW

Harvia
Globe-sähkökiuas, teho 6,9 kW

599,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Tuuleta ajatuksesi kiukaan sijainnista: Harvia Globen voit kiinnittää seinään, asentaa jalustalle tai ripustaa kattoon! Ja mikä tärkeintä, se antaa erittäin miellyttävät löylyt.

Globen rakenne koostuu tarkasti laserleikatuista teräskaarista ja -renkaista. Kiukaan kivimäärä on optimoitu: kiuas lämpenee nopeasti löylyjen pehmeydestä tinkimättä.

Helppokäyttöinen kosketusohjauspaneeli ja täsmällisesti toimiva lämpötilansäätö ovat Harvian kuulua käyttömukavuutta parhaimmillaan. Roiskevesisuojattu ohjauspaneeli voidaan asentaa saunan sisä- tai ulkopuolelle.

Kiukaaseen kuuluu kompakti tehoyksikkö, joka huolehtii sähkönsyötöstä vastuksille. Kiuasta ja tehoyksikköä yhdistää panssariputkessa kulkeva kaapeli. Kiukaan lämpöanturi asennetaan kattoon ja yhdistetään kaapelilla tehoyksikköön.

HUOM! Kiinnitysvälineet (seinäkiinnitysteline,jalusta, kattoripustussarja) sekä lisävarusteet (suojakaide, laudesuojalasi) on tilattava erikseen.

 • Suositeltava saunan tilavuus 6–10 m3
 • Kivimäärä n. 50 kg (kivet eivät sisälly hintaan)
 • Sulake: 3 x 10 A
 • Mitat (ø x k): 430 x 395 mm
 • Paino 10 kg
 • 2 vuoden takuu.

  Suojaetäisyydet: katso piirros.

  Näin valitset sopivan tehokkaan sähkökiukaan

  Saunan tilavuus ja pintamateriaalit ratkaisevat sopivan kiuastehon. Perussääntö on helppo: yhtä kuutiometriä kohti tarvitaan noin 1 kW tehoa.

  Ikkunapinnat sekä lämpöä varaavat pintamateriaalit – tiili, betoni, hirsi – lisäävät tehontarvetta. Yksi neliömetri tällaista pintaa löylyhuoneessa vastaa noin 1,2 kuutiometrin lisäystä tilavuuteen. • Kerro kaverille