Etusivu Koti ja sisustus KYLPYHUONE JA SAUNA Kiukaat Harvia Kivi PI90 -sähkökiuas, teho 9 kW
Katso iso kuva
Kivi PI90 -sähkökiuas, teho 9 kW

Harvia
Kivi PI90 -sähkökiuas, teho 9 kW

689,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Harvia Kivi -sähkökiuas tarjoaa lähes 100 kilon kivimäärällään* täysipainoisen, pitkistä saunaperinteistämme ammentavan kokemuksen – sen löylyissä on sekä hivelevää pehmeyttä että syvältä huokuvaa voimaa.

Löylyä voit säädellä pehmeästä kipakammaksi heittämällä löylyvettä joko kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle. Harvia Kivi antaa miellyttävän kosteat löylyt jo matalahkossakin lämpötilassa, ja lämpö viipyilee kiuaskivissä pitkään.

Kivet ovat kaksiosaisessa, kolmiomaiseksi muotoillussa teräskehikossa.

Harvia Kivi voidaan sijoittaa lähelle lauderakenteita, sillä sen pintalämpö on suhteellisen matala. Kiukaan voi myös upottaa viimeistellysti alalauteeseen lisävarusteena saatavan, ruostumattomasta teräksestä valmistetun upotuskauluksen avulla.

Harvia Kivi-kiuas on varustettu digitaalisella ohjauspaneelilla. Se tekee kiukaan käytöstä erityisen helppoa ja mahdollistaa mm. lämpötilan säätämisen jopa asteen tarkkuudella. Ohjauspaneeli voidaan sijoittaa saunan sisä- tai ulkopuolelle yhdyskaapelin avulla. Kaapelin pituus on 3 m.

*) Kiuaskivet eivät sisälly hintaan.

 • Suositeltava saunan tilavuus 8–14 m3
 • Kivimäärä n. 100 kg
 • Sulake: 3 x 16 A
 • 2 vuoden takuu.

  Suojaetäisyydet (ks. piirros):
 • sivuseinään tai alalauteeseen 100 mm
 • kattoon 680 mm
 • lattiaan 30 mm

  Näin valitset sopivan tehokkaan sähkökiukaan

  Saunan tilavuus ja pintamateriaalit ratkaisevat sopivan kiuastehon. Perussääntö on helppo: yhtä kuutiometriä kohti tarvitaan noin 1 kW tehoa.

  Ikkunapinnat sekä lämpöä varaavat pintamateriaalit – tiili, betoni, hirsi – lisäävät tehontarvetta. Yksi neliömetri tällaista pintaa löylyhuoneessa vastaa noin 1,2 kuutiometrin lisäystä tilavuuteen. • Kerro kaverille