Katso iso kuva
Radiant-infrasauna, 2 hengen
Harvia Radiant-infrasauna, 2 hengen
Harvia
1 195,00 € (norm. 1 399,00 €)
Harvia Forte-sähkökiuas, teho 9 kW
Harvia
1 195,00 €

Harvia
Radiant-infrasauna, 2 hengen

1195,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

 • Paljon positiivisia terveysvaikutuksia
 • Sopii kaikkiin asuntoihin
 • Helppo asennus
 • Laadukas ja moderni kokonaisuus

  Infrasaunan positiiviset terveysvaikutukset on tiedetty jo pitkään. Harvia on valmistanut infrasaunoja jo yli 10 vuoden ajan pääasiassa Keski-Euroopan markkinoille, jossa niitä suositaan mm. kylpylöissä ja hotelleissa. Infrapunalämpö on myös yleisesti käytetty hoitomuoto kuntoutuskeskuksissa ja sairaaloissa. Nyt myös suomalaiset ovat innostuneet infrasaunojen paljon positiivisia vaikutuksia antavasta lämmöstä.

  Infrapunalämmöllä on samankaltaisia vaikutuksia kuin liikunnalla. Se virkistää verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, polttaa kaloreita, lievittää stressiä ja rentouttaa. Infrasaunan toiminta perustuu kohdennetusti infrapunalämpöä tuottaviin elementteihin. Pitkäaaltoinen, kuiva lämpö vaikuttaa syvälle kudoksiin.

  Ennen tai jälkeen liikuntasuorituksen
  Koska infrapunalämpö virkistää ja kiihdyttää elintoimintoja, se on myös erinomainen lämmittelymuoto ennen liikuntasuoritusta. Liikunnan jälkeen lämmöllä on palauttava ja rentouttava vaikutus.

  Asuntoon kuin asuntoon
  Infrasaunan voi asentaa mihin tahansa kuivaan tilaan, esimerkiksi makuuhuoneeseen. Sen saa asentaa ilman rakennuslupaa ja se on helposti asennettavissa valmiista elementeistä. Saunan mukana saat selkeät asennusohjeet, ulkopuolista apua et tarvitse. Sähköverkkoon sauna liitetään tavallisella pistotulpalla, joten sähkömiestäkään ei tarvita.

  Helppo ja turvallinen ahkerassakin käytössä
  Infrasaunaa ohjataan helppokäyttöisellä ohjauspaneelilla, josta voit säätää päälläoloajan sekä lämpötilan. Harvia Radiant on käyttövalmis alle 10 minuutissa. Ohjauspaneelista kytketään myös saunan valaistus sekä halutessasi radio tai cd-soitin rentoutumishetkeäsi täydentämään.

  Infrasaunaa voi käyttää päivittäin. Sopiva kesto yhdelle käyttökerralle on n. 30 minuuttia. Lämpötila on säädettävissä maksimissaan 65 asteeseen. Jotta infrasaunan käytön monipuoliset, positiiviset vaikutukset saa hyödynnettyä, Harvia suosittelee infrasaunan käyttöä noin kolme kertaa viikossa.

  Laadukkaat materiaalit
  Radiant-infrasaunan sisäpintojen materiaali on hemlokkipuuta, joka on miellyttävän tuoksuinen, mäntypuihin kuuluva vaaleahko puumateriaali. Ulkopinta on tummaa pähkinäpuuviilua. Harvia Radiant - infrasaunassa on myös paljon lasipintaa.

  Suuret lämpöelementit on sijoitettu niin, että pitkäaaltoinen lämpö pääsee vaikuttamaan kehosi kaikkiin osiin. Koska hikoilu on infrasaunassa voimakasta, kannattaa penkit ja lattia suojata pyyhkeellä. Penkkiosat on irrotettavissa puhdistusta varten.

  HARVIA RADIANT, 2 hengen:
 • 5 lämpöelementtiä
 • Mitat (l x s x k): 120 x 105 x 191 cm
 • Paino 82 kg
 • Liitäntäteho 1820 W
 • Sulake 10A, maadoitettu pistorasia. • Kerro kaverille