Ryhmä Hau

Hauvaunu-partiorekka

SKU
HH865054
99,00 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ryhmä Haun Hauvaunu -partiorekassa on äänitehosteet + toimiva hissi. Rekan kyytiin mahtuu 3 Ryhmä Hau -koiraa ajoneuvoineen. Mukana Riku + mönkijä. Tutustu!
Ryhmä Haun Hauvaunu -partiorekka on äänitehosteilla ja toimivalla hissillä varustettu komentokeskus, josta on apua pelastusoperaatioissa. Rekan lavalle mahtuu kyytiin kolme Ryhmä Hau -pentua ajoneuvoineen. Rekkaa voi käyttää myös kätevänä säilytyslaatikkona. Partiorekan mukana on Riku-hahmo sekä mönkijä. Rekka toimii kolmella LR44-paristoa (sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 3+ v.

Huom! Kuvassa olevat koirahahmot ajoneuvoineen eivät sisälly pakkaukseen.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hauvaunu-partiorekka
Takaisin ylös