Braun

HD-585 Power Perfection -hiustenkuivain

SKU
HH841000
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kompakti Braun HD-585 Power Perfection hiustenkuivain on todella tehokas, pienikokoinen ja kevyt. Tutustu ja tilaa edullisesti!
Kompakti Braun HD-585 Power Perfection hiustenkuivain on todella tehokas, pienikokoinen ja kevyt. Luot sillä haluamasi tyylin nopeasti ja helposti. Kuivain on varustettu ioniteknologialla, joka vähentää huomattavasti hiusten pörröisyyttä. Optimaalinen kuivauslämpötila ja suuri puhallusteho takaavat nopean ja tehokkaan kuivauksen, ja kevyt sekä ergonominen muotoilu mahdollistavat vaivattoman kuivauksen ja tarkan lopputuloksen. Tasainen lämmön jakautuminen ehkäisee hiusten liiallista kuivumista ja infrapunalämmitys takaa nopean kuivatuksen. Teho 2500 W. Pakkaukseen sisältyy kuivaimen lisäksi ammattimainen muotoilusuutin sekä tuuheuttava lisäosa. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HD-585 Power Perfection -hiustenkuivain
Takaisin ylös