Tregren

Herbie Indoor Garden -sisäpuutarha, musta + ravinteet

SKU
HH809366
99,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Herbie 23 -vesiviljelylaitteen avulla säilytät kaupasta ostetut yrtit ja salaatit raikkaan tuoreina ja saat samalla niistä moninkertaisesti uutta satoa. Tutustu!
Herbie 23:lla jatkokasvatat kaupasta ostettuja yrtti- ja salaattiruukkuja välillä satoa korjaten. Näin hankkimasi kasvit eivät mene hukkaan (kuten yrttipunteille hyvin usein käy), vaan ne säilyvät raikkaan tuoreina ja tuottavat samalla uutta satoa – salaattiruukusta saat parhaimmillaan kolminkertaisen sadon, yrteistä jopa kymmenkertaisen! Lisäksi voit tietysti kasvattaa kasvisi siemenistä alkaen itse.

Vesiviljely on kasvihuoneista tuttu, tuhansia vuosia vanha menetelmä, joka perustuu suljettuun vesikiertoon. Se mahdollistaa ravinteiden talteenoton ja tehokkaan käytön. Herbie 23:ssa ihanteellisista kasvuolosuhteista vastaa vesialtaan ja -pumpun lisäksi juuri oikeanlaista valoa antava kasvilamppu. Hoito on vaivatonta: vesi (2,1 l) tulee vaihtaa 2-3 viikon välein, ja samalla lisätään ravinteet valmiista annospusseista. Herbien vesipumppua ja valaisinta on tarkoitus pitää päällä koko ajan. Sähköä se vie silti vain 19 kWh – eli suunnilleen yhden yrttiruukun hinnan verran – kuukaudessa. Herbiessa on tilaa 2-6 ruukulle.

Herbie 23:
• Vesipumppu, teho 2,5 W
• Osram Delux L -kasvilamppu (5400K), teho 24 W
• Mitat (l x k x s:) 40 x 44 x 19,7 cm
• Vuoden takuu (ei koske lamppua).
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina 12
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Herbie Indoor Garden -sisäpuutarha, musta + ravinteet
Takaisin ylös