Emendo

Himalajan suolakuorinta, 200 ml

SKU
HH847795
9,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Emendo Himalajan suolakuorinta (200 ml) hoitaa, puhdistaa ja desinfioi ihoa sekä ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Parantaa myös verenkiertoa. Tilaa nyt!
Emendo Himalajan suolakuorinta -kuorintavoide hoitaa ihoa luonnollisesti. Voiteen sisältämä suola puhdistaa ja desinfioi ihoa. Voiteen mineraalit ravitsevat ihoa ylläpitäen ihon kosteustasapainoa. Lisäksi suolakuorinta poistaa kuolleen ihosolukon, parantaa verenkiertoa sekä kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Levitä puhtaalle, kostealle iholle. Anna vaikuttaa saunan lämmössä ja huuhtele lämpimällä vedellä. 200 ml.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Himalajan suolakuorinta, 200 ml
Takaisin ylös