Avoimet työpaikat

 


Alta löydät tiedot yrityksemme avoimista työpaikoista.
Klikkaa hakulinkkiä, lue tarkemmat tiedot tehtävästä ja jätä hakemus.
Myymäläpäällikkö

Avaamme keväällä 2021 Vantaan Tammistoon uuden Hobby Hall -myymälän. Vastaat Hobby Hallin uuden myymälän myynnistä ja myyntikatteesta, sekä toimit henkilöstön esimiehenä. Vastuullasi on myös myymälän tekniikka kiinteistön osalta. Kehität myymälän toimintaa ja prosesseja sekä suunnittelet myymälän markkinointitoimenpiteitä yhdessä markkinointitiimin kanssa.  

Toimit myös myymälässä toimivan myymälänouto-tiimin esimiehenä ja suunnittelet resurssoinnin tiimien välillä. Tiivis yhteistyö samassa kiinteistössä toimivan logistiikkakumppanin kanssa kuuluu myös sinun vastuullesi. Myymäläpäällikön tärkein tehtävä on vastata päivittäin hyvin toteutetusta ja hoidetusta myymälästä, jossa on positiivinen ja avulias henkilökunta. Autat henkilökuntaa onnistumaan asiakaspalvelussa joka päivä ja varmistat omalta osaltasi erinomaisen asiakastyytyväisyyden.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.

Hae tästä

Marketing Automation Specialist

Tehtävään haemme henkilöä, jonka työtehtäviin kuuluu muun muassa päivittäisten sähköpostikampanjoiden suunnittelu ja toteutus, push-notifikaatioiden lähetykset, tuottavien asiakassegmenttien luominen ja verkkokaupan markkinointiautomaatioiden kehittäminen. Toivomme että sinulla olisi muutaman vuoden kokemus sähköpostityökalujen käytöstä, se ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.

Hae tästä

eCom Specialist

Tehtävään valittavan henkilön työtehtäviin kuuluu muun muassa verkkokaupan hallinta ja siellä toteutettavat kampanjat ja kampanjasivustot, brändisivujen luonti ja hallinta, kategorioiden ja filttereiden hallinta sekä verkkokaupan muun sisällön (esim. tekstit) muokkaus.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.

Hae tästä