Husqvarna

Viking H/Class E10 -ompelukone

SKU
HH225792
Tarjoushinta 139,00 € norm. 169,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Husqvarna Viking H/Class E10 -ompelukoneella onnistut! Koneessa on 21 kaunista ja käytännöllistä ommelta. Tilaa edullisesti!
Jokainen osaa ommella Husqvarna Viking H/Class E10 -ompelukoneella! Parasta koneessa on helppokäyttöisyys sekä monet kätevät ominaisuudet ja tarvikkeet. Koneessa on 21 kaunista ja käytännöllistä ommelta: hyöty- ja koristeompeleita, jousto-ompeleita sekä 4-vaiheinen napinläpi. Ompeleista löytyy oikea joka tilanteeseen, niin korjausompeluun kuin luovien ideoiden toteuttamiseen. Tikin pituutta ja paininjalan puristusta voi säätää, joten ompelu onnistuu kaikilla materiaaleilla. <p><b>HUSQVARNA VIKING H/CLASS E10:</b><br> • 21 hyöty-, koriste- ja jousto-ommelta, 4-vaiheinen napinläpi, vapaavarsi, peruspaininjalka, vetoketjupaininjalka, koristeommeljalka, piilo-ommeljalka, napinläpijalka, L-ruuvimeisseli, harja, ratkoja, öljy, ommelohjain, neulapaketti, parsinlevy, puolia, lankarullanpidike <br>• 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Viking H/Class E10 -ompelukone
Takaisin ylös