Joie

i-Gemm™ - i-Size -turvakaukalo, pavement

SKU
HH1006544
199,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Joie i-Gemm on i-Size-standardin täyttävä turvakaukalo, jossa lapsi matkustaa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Ostoksille!
i-Gemm on i-Size-standardin täyttävä turvakaukalo, jossa lapsi matkustaa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Integroidussa sivutörmäyssuojassa on käytetty törmäysenergiaa absorvoivaa Intelli-Fit™-memory-vaahtoa Grow Together™ -toiminto: pääntukea ja valjaita voidaan säätää samanaikaisesti vain yhdellä kädenliikkeellä. Päänsuojassa on käytetty ainutlaatuista, kolmikerroksistaTri-Protect™-turvallisuuskonseptia. Mukavissa 5-pistevaljaissa on SoftTouch-pehmuste. Pidennettävässä ja irrotettavassa XXL-kuomussa on kurkistusikkuna. Säädettävä, kantokahva on muotoiltu ergonomisesti. Helppohoitoiset päälliset eivät sisällä haitallisia aineita, pesu 30 asteessa. Asennus autoon i-Base- ja i-Base Advance -isofix-jalustojen avulla (saatavilla erikseen) (i-Size). Voidaan kiinnittää ilman jalustaa myös ajoneuvon kolmipistevöillä (ECE R44/04). Kiinnitettävissä ilman adapteria useisiin Joie-rattaisiin. Maxi-Cosi-adapteriliitännän avulla yhdistettävissä Joie Chrome DLX -rattaisiin ja moniin muihin rattaisiin. Irrotettava istuimenpienennin vastasyntyneitä varten. Mukana on sadesuoja. • Mitat (p x l x k): 67,5 x 44 x 42 cm • Paino: 4,3 kg • Käyttöaika: 40–85 cm, enintään 13 kg • Sertifiointi: ECE R129/00 • 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Pavement
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:i-Gemm™ - i-Size -turvakaukalo, pavement
Takaisin ylös