Katso iso kuva
Speed-nastakengät, naisten, musta
Halti Metku-talvitakki, naisten, musta
 
Halti
159,00 € (norm. 199,00 €)
Didriksons Alba-talvitakki, naisten, musta
 
Didriksons
199,00 € (norm. 249,00 €)
Röhnisch Bootis-parkatakki, naisten, musta
 
Röhnisch
199,00 € (norm. 299,00 €)

Icebug
Speed-nastakengät, naisten, musta

149,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

• Erittäin pitävät: 16 alustaan mukautuvaa hiiliteräsnastaa
• Lämpimät ja vedenpitävät
• Tärähtelyä vaimentava välipohja


Nilkkapituisten Icebug Speed -nastakenkien ansiosta voit nauttia ulkoilusta läpi vuoden. Laadukkaat nastakengät pitävät kaikilla alustoilla – asvaltilta peilijäälle. .

Älynastat maksimoivat pidon

Jalkineiden patentoitu BUGrip®-pohja muodostuu erikoiskumipohjasta ja siihen integroiduista 16 hiiliteräsnastasta. Itsenäisesti toimivat nastat mukautuvat alustaansa ja antavat optimaalisen pidon.

Pehmeämmillä alustoilla, kuten jäällä tai lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla pinnoilla, mm. asvaltilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Epätasaisilla alustoilla pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta.

Lämpimät jalat pakkasillakin

Icebug Speed -kengissä on ohut ja hengittävä BUGdri-kalvo, joka ei päästä kosteutta lävitseen. Pehmeä fleecevuori lämmittää jalkoja pakkasella. Kengät sopivat talviulkoiluun aina −20 asteeseen asti.

Luistavaa menoa ilman tärähtelyä

Tukevien Icebug Speed -kenkien muotoillussa välipohjassa on iskunvaimennus. EVA- ja ESS-vaimennusyksiköt takaavat menon rullaavuuden. Käyttömukavuutta lisää kevyt, kosteutta siirtävä ja antibakteerinen OrthoLite®-pohjallinen, joka säilyttää muotonsa pitkään.

Jalkineiden päällinen on ripstop-tekstiiliä, polyuretaania ja nupukkia. 3M-heijastimet parantavat näkyvyyttä. Naisten lesti.

• Jalkineiden vedenpitävyys on 10 000 mm ja hengittävyys 1 000 g/ m²/ 24 h

Huom! Jalkineita ei suositella sisäkäyttöön. Varottava erityisesti pehmeitä lattiapintoja, kuten puulattioita ja muovimattoja.Kerro kaverille