Lenovo

ideacentre 710-25ISH pöytäkone 90FB0067MW

SKU
HH1006751
899,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lenovo IdeaCentre 710 on kuluttajille suunnattu tehokas pöytätietokone, joka vastaa kaikkiin haasteisiin ja hoitaa kaikki tehtävät. Sen tehokas suoritin, erillinen näytönohjain ja nopea muisti tehostavat työskentelyäsi. Lisäksi se on päivitettävissä helposti ilman työkaluja, sen lämpöominaisuudet on optimoitu ja siinä on kätevä kantokahva.
<p><b>Ensiluokkainen suunnittelu takaa parhaan tehon. </b><br /><br /> Lenovo IdeaCentre 710 on kuluttajille suunnattu tehokas p&ouml;yt&auml;tietokone, joka vastaa kaikkiin haasteisiin ja hoitaa kaikki teht&auml;v&auml;t. Sen tehokas suoritin, erillinen n&auml;yt&ouml;nohjain ja nopea muisti tehostavat ty&ouml;skentely&auml;si. Lis&auml;ksi se on p&auml;ivitett&auml;viss&auml; helposti ilman ty&ouml;kaluja, sen l&auml;mp&ouml;ominaisuudet on optimoitu ja siin&auml; on k&auml;tev&auml; kantokahva. <br /><br /> <b>Laadukasta suunnittelua ty&ouml;p&ouml;yd&auml;lle</b><br /><br /> Vaikuttavan IdeaCentre&trade; 710 -tietokoneen osat on valmistettu huippumateriaaleista. Esimerkiksi sen paneelien materiaali on eloksoitu alumiini, ja sen pinta tuntuu k&auml;teen kumimaiselta. <br /><br /> <b>Kiintolevyn laajennus ilman ty&ouml;kaluja</b><br /><br /> Helposti p&auml;ivitett&auml;v&auml;n IdeaCentre&trade; 710 -tietokoneen pystyy avaamaan helposti ilman ty&ouml;kaluja, joten sen kiintolevyn voi laajentaa enint&auml;&auml;n 4 teratavuun (HDD) tai 256 Gt:n SSD (Solid State Drive) -asemaan tuossa tuokiossa. <br /><br /> <b>Optimoidut l&auml;mp&ouml;ominaisuudet</b><br /><br /> IdeaCentre&trade; 710 pysyy viile&auml;n&auml; my&ouml;s kovassa kuormituksessa, koska sen sivupaneeleissa on tuuletusaukot ja sen optimoidut l&auml;mp&ouml;ominaisuudet takaavat tehokkaan ilmavirtauksen. <br /><br /> T&auml;rkeimm&auml;t ominaisuudet: <br /><br /> &bull; Intel Core i5-6400 -neliydinprosessori (2.7GHz, turbo 3.3GHz) <br /> &bull; 8Gt DDR4 keskusmuisti (maksimi 32Gt) <br /> &bull; 1TB kiintolevy (SATA HDD) + 8GB SSD-v&auml;limuisti<br /> &bull; Erillinen Nvidia GeForce GTX1050Ti 4GB n&auml;yt&ouml;nohjain<br /> &bull; N&auml;ytt&ouml;liit&auml;nt&auml; 1xHDMI, 1xVGA, 1xDVI, 1xDisplayPort<br /> &bull; 4xUSB3.0, 2xUSB2.0, RJ45<br /> &bull; 1x mikrofoniliit&auml;nt&auml;, 1x kuulokeliit&auml;nt&auml;<br /> &bull; 7-in-1 muistikorttipaikka<br /> &bull; DVD-asema<br /> &bull; Langattomat yhteydet WLAN 2x2 AC, Bluetooth 4.0<br /> &bull; Paino 8,4kg <br /> &bull; Mitat: 46,1 x 17,5 x 41,2 (cm) <br /> &bull; Tilavuus: 25L<br /> &bull; V&auml;ri: musta<br /> &bull; N&auml;pp&auml;imist&ouml; ja hiiri: ei mukana<br /> &bull; Esiasennettu k&auml;ytt&ouml;j&auml;rjestelm&auml; Windows 10 Home<br /> &bull; 2 vuoden takuuK&auml;ytt&ouml;j&auml;rjestelm&auml;: Windows 10 Home</p>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Tallennustila (Gt) Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ideacentre 710-25ISH pöytäkone 90FB0067MW
Takaisin ylös