Iittala

Birds by Toikka Lumikyyhky -lasilintu

SKU
HH867552
322,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Birds by Toikka Lumikyyhky -lasilintu on suupuhallettua lasia. Lintu on läpinäkyvää lasia, jossa on valkoisia pisarakoristeluja & kiiltävä nokka. Tutustu!
Valkoinen, herkkä Lumikyyhky-lasilintu täydentää Oiva Toikan suunnittelemaa lasilintukokoelmaa. Keskikokoinen lintu on muotoiltu pintakuvion avulla herkän kolmiulotteiseksi: opaalipohjaa peittää läpinäkyvä lasi, jonka maidonvalkoiset pisarakoristelut luovat opaalipinnalle kiehtovia heijastuksia. Kiiltävä nokka on kontrastina mattapintaiselle keholle. Suupuhallettua lasia. <bR><bR><b> 8 x 18 cm </b>
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Birds by Toikka Lumikyyhky -lasilintu
Takaisin ylös