Lavera

Illuminating Eyeshadow Quattro -hohdeluomiväripaletti, 4 x 0,5 g, Indian Dream 03

SKU
HH824272
21,90 €

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Lavera Illuminating Eyeshadow Eyeshadow Quattro 03 -hohdeluomiväripaletissa on 4 toisiinsa sopivaa sävyä. Luonnonkosmetiikkaa. Tutustu!
Lavera Illuminating Eyeshadow Quattro -hohdeluomiväripaletissa on neljä toisiaan täydentävää värisävyä. Hohdeluomivärit sisältävät luonnollisia valoa heijastavia pigmenttejä, joilla saat silmiisi näyttävän lopputuloksen. Luomivärit voidaan levittää joko kuivalla tai kostealla applikaattorilla. Sävy: Indian Dream 03. 4 x 0,5 g.

Saksalainen Lavera on yksi luonnonkosmetiikkayritysten pioneereista. Yrityksen latinalainen nimi tarkoittaa totuutta. Laveran kaikki tuotteet ovat valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Laveran uudistunut Trend Sensitiv on luonnon mineraaleja sisältävä värikosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet korostavat luonnollista kauneutta ja hoitavat samalla ihoa. Kaikilla Trend Sensitiv -tuotteilla on NaTrue-sertifikaatti sekä lisäksi monet tuotteet ovat vegaanisia.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Illuminating Eyeshadow Quattro -hohdeluomiväripaletti, 4 x 0,5 g, Indian Dream 03
Takaisin ylös