Bosch

ILMAAJA AVR 1100

SKU
HH1004065
Tarjoushinta 139,30 € norm. 199,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Huippusuosittu nurmikon ilmaaja Bosch AVR 1100 nurmikon ilmaamiseen ja nurmihuovan poistamiseen samanaikaisesti. Teho: 1100 W:n Powerdrive-moottorin ja ”Jet-Collect” -keräysjärjestelmän yhdistelmä mahdollistaa nopean nurmikon ilmaamisen ilman, että laite tukkeutuu. Tehokas: booriterästerillä ja erityisillä ilmansyöttöaukoilla varustettu ”Jet-Collect” -keräysjärjestelmä kerää sammaleen ja korret nopeasti ja perusteellisesti nurmikosta. Ominaisuudet Käytännöllinen: suuri 50 litran kokoojasäiliö – ei jatkuvaa säiliön tyhjentämistä. Mahtuu pieneen tilaan taitettavan sankakahvan ja koottavan ansiosta – korkeus vain 40 cm. Kompakti säilytys Kahteen osaan taittuva sankakahva, sisäkkäin koottava kokoojasäiliö Suuri 50 l:n kokoojasäiliö – ei jatkuvaa säiliön tyhjentämistä ”Jet-Collect” -keräysjärjestelmä. Booriterästerillä ja ilmansyöttöaukoilla varustettu Innovatiivinen tela poistaa nopeasti ja perusteellisesti kasvijätteiden, sammaleen ja rikkaruohojen muodostaman huopakerroksen nurmikosta Tekniset tiedot Moottorin teho: 1.100 W Telajärjestelmä: 14 pyörivää booriterästerää Työskentelyleveys: 32 cm Työstökorkeus: +5/0/-5/-10 mm Työskentelykorkeuden säätö: 4-kertainen Kokoojasäiliön tilavuus: 50 l Paino: 9,9 kg "Jet-Collect" -järjestelmä Powerdrive-moottori
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ILMAAJA AVR 1100
Takaisin ylös