In Wellness

In Wellness –piikkivyö

SKU
HH452553
17,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 3 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Akupainantaan perustuva piikkivyö solmitaan vyötärön ympärille. Piikit lievittävät alaselkävaivoja, lisäävät verenkiertoa, laukaisevat lihasjännityksiä ja rentouttavat. Vyötä voi käyttää seisten, istuen sekä makuulla. Kätevä ottaa mukan. Sopii mainiosti seisomatyötä tekeville, joiden selkä rasittuu ja väsyy seistessä. Käytä piikkivyötä 15 – 30 minuuttia kerrallaan tai niin kauan kuin se tuntuu mukavalle. Piikkivyössä on 56 ABS –muovikukkaa. Jokaisessa muovikukassa on 34 piikkiä. Vyössä on yhteensä 1904 piikkiä. Koko: 128 x 21 cm Päällinen 100% puuvilla, pehmuste vaahtomuovia. Käsinpesu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:In Wellness –piikkivyö
Takaisin ylös