Etusivu Asiakaspalvelu Myymälä Ajankohtaista
Asiakaspalvelu
Usein kysytyt kysymykset
Tilaus ja toimitus
Maksaminen
Takuu ja huolto
Hobby Hall Help
Vaihto ja palautus
Yritysinfo
Näin ostat verkkokaupasta
Hyvä tietää
  Myymälä  
Hobby Hallin myymälä
Tietoa myymälästä
Nouto myymälästä
Ajankohtaista
Erikoistarjoukset
Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu tiedottaa
Kanta-asiakkuus
Yleiset sopimusehdot
Myymälä
Ajankohtaista
 
 
Tule aleostoksille Vantaan myymälään
Tule tekemään edullisia aleostoksia Vantaan myymälään! Paljon tuotteita huimin alehinnoin useilta eri tuotealueilta mm. vaatteita ja kenkiä, leluja sekä kodin sekä vapaa-ajan tuotteita. Parhaimmillaan alennukset ovat jopa yli -50 % alkuperäisistä hinnoista. Parhaat viedään päältä, joten kiirehdi heti Vantaan myymälään huippuedullisille aleostoksille!
Myymälästä erittäin edullisia asiakaspalautustuotteita
Myymälässämme voit tehdä todellisia löytöjä - tarjolla on pieniä eriä erittäin edullisia asiakaspalvelutuotteita. Tuotteet ovat tarkastettuja ja uuden veroisia, ja lähes kaikille myönnetään normaali takuuaika.
Ilmainen toimitustapa – myymälänouto!
Voit noutaa tilauksesi Vantaan myymälästämme. Saapumisilmoituksen saat tekstiviestillä. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää. Nouto on maksuton. Myymälään tilatun tuotteen säilytysaika Vantaan myymälässä on yksi viikko.
Voit noutaa myös isot kodinkoneet ja polkupyörät myymälästä
Maksuttoman myymälänoudon piiriin kuuluu nyt entistä enemmän tuotteita. Hobby Hallin Vantaan Tammiston myymälästä voit noutaa kaikki muut tilaamasi tuotteet paitsi toimitusmyynti- ja rahtituotteet. Toimitusaika myymälään on 1–3 arkipäivää kun tuotetta on varastossamme. Polkupyörien toimitusaika on hieman pidempi eli 1–5 arkipäivää. Tilauksesi voit noutaa myymälästä vastaanotettuasi saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Myymälään tilatun tuotteen säilytysaika myymälässä on yksi viikko.
Huom! Puutarhakalusteita ei ole mahdollista tilata myymälänoutona.
Sähkö- ja elektroniikkaromun (SER) vastaanotto Hobby Hall -myymälässä
Hobby Hall -myymälään voi palauttaa käytettyjä sähkö- ja elektroniikkalaitteita, paristoja ja pienakkuja, loisteputkia sekä energiansäästölamppuja. SER-laitteet tulee palauttaa ilman pakkausta, pölypusseja, mustepatruunoita tai irtonaisia lasiosia. Sähkölaitteiden kotiinkuljetusten yhteydessä Hobby Hall voi toimittaa asiakkaan käytetyn laitteen asianmukaisesti hävitettäväksi kuljetusmaksua vastaan.