Katso iso kuva
Kubo, muotoilustaan palkittu kirkasvalo

Innolux
Kubo, muotoilustaan palkittu kirkasvalo

279,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Red dot design 2010- palkinnon voittanut Innolux® Kubo on Eero Aarnion suunnittelema monikäyttöinen design-valaisin, joka himmentimen ansioista muuntuu tehokkaaksi kirkasvalolaitteeksi.

Kolme erikokoista lomittaista kuutiota muodostavat jännittävän, figuurimaisen yhdistelmän ja harkitun mitoituksensa vuoksi Kubon voi asettaa lattialle, pöydälle tai leveälle ikkunalaudalle. Himmennyssäädin sijaitsee valaisimen alareunassa ja virtakytkin liitosjohdossa. Valaisimen kupu on joustavaa muovia, joka läpäisee valon tasaisesti ja tehokkaasti.

Valolähteen värilämpötila on 4000 Kelviniä (puhtaan valkoinen). Kirkasvalo helpottaa talvea kohti vähenevästä valomäärästä johtuvaa mielialanlaskua. Ns. kaamosmasennus on lääketieteellisesti todettu voivan johtua siitä, että elimistö valmistautuu sopeutumaan ankariin talviolosuhteisiin säätämällä "liekkiä vähemmälle". Tällaista varautumista ei nykyaikana tarvita, vaan siitä on useimmille pelkästään haittaa. Innolux®-kirkasvalohoitolaite korvaa tehokkaasti puuttuvan luonnonvalon. Innolux®-kirkasvalohoitolaitteet ovat korkealaatuisia ja lääkinnällisiksi laitteiksi sertifioituja. Ne on kehitetty ja testattu Suomessa, jossa sekä vuodenaikojen että valon määrän vaihtelut ovat selviä ja voimakkaita. Suomi on maailman johtavia maita kirkasvalohoidon tutkimuksessa, ja nämä tutkimukset ovat olleet tärkeänä lähtökohtana Innolux®-kirkasvalolaitteiden kehitystyössä.

INNOLUX KUBO 2x36 DIM:
Hoitoetäisyys: 43 cm (2 500 lx)
• Lampputeho 72W (2 x 36 W)
• Valon värilämpötila: 4000 K (puhdas valkoinen)
• Mitat (k x l x s ) 590 x 380 x 220 mm
• Kotimainen avainlipputuote
• 2 vuoden takuu, myös lampulle.Kerro kaverille