JBL

Inspire 500 langattomat in-ear-urheilukuulokkeet, turkoosi

SKU
HH1005811
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Langattomat in-ear-urheilukuulokkeet 8 tunnin akunkestolla ja TwistLock -teknologialla, joka takaa täydellisen istuvuuden.
Urheilijoiden luomat Inspire™ 500 -urheilukuulokkeet lisäävät mahtavan äänentoiston aktiiviseen elämäntyyliisi ja auttavat sinua keskittymään treenaamiseen. Turvallinen TwistLock™-teknologia ergonimisilla kuulokesovittimilla takaa, että ne eivät taatusti koskaan satuta tai putoa riippumatta siitä käytkö lenkillä maastossa tai kilpailetko CrossFit®-turnauksessa. JBL-nimikkoäänellä ja 8-tunnin akkukestolla varustetut kuulokkeet lisäävät motivaatiotasi kannustaen sinua treenaamaan kovempaa ja saavutamaan tavoitteesi. Lisäksi niissä on irrotettava johtoklipsi, joka tarjoaa turvallisen kiinnityksen sekä laadukas materiaali, joka kestää sateen, veden ja hien. Nämä urheilukuulokkeet tarjoavat ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen ja täydellisen istuvuuden langattomalla Bluetooth®-yhteydellä.

JBL Inspire 500 in-ear wireless.

Tekniset tiedot:
TwistLock- ja FlexSoft-teknologia
Hienkestävät
Akunkesto: 8 tuntia
Bluetooth v.4.1
Taajuusvaste: 20 - 20 000 Hz
Mikrofoni ja kaukosäädin
Paino: 20 g
Pakkauksessa mukana: JBL Inspire 500 -kuulokkeet, suojapussi, lautauskaapeli, pika-aloitusopas, takuutodistus ja turvaohjeet
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Inspire 500 langattomat in-ear-urheilukuulokkeet, turkoosi
Takaisin ylös