Intense-WC-harja + -WC-harjateline

SKU
HH851666
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kela Intense -WC-harjan varsi + -WC-harjateline on kiillotettua ruostumatonta terästä. Tilaa Kela-kylpyhuonetarvikkeet Hobby Hallista!
Elegantti, kannellinen Kela Intense -WC-harjateline on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. WC-harjassa on teräksen värinen varsi. Huom! Joutuessaan suoraan veden kanssa kosketuksiin wc-harjateline sekä harjan varsi voivat ruostua. Kuivaa tällöin teline sekä harjan varsi heti ruosteen estämiseksi ja käytä tarvittaessa ruostumattoman teräksen puhdistusainetta.

• Telineen Ø 8,5 cm
• Telineen korkeus 39 cm
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Intense-WC-harja + -WC-harjateline
Takaisin ylös