Invictus -miesten tuoksupakkaus: EdT 50 ml + deostick 75 ml

SKU
HH856103
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Paco Rabanne Invictus -miesten tuoksupakkaus sisältää Eau de Toilette -tuoksun (50 ml) ja deostickin (75 ml). Tilaa miesten suosikkihajuvesi Hobby Hallista.
Paco Rabanne Invictus -miesten tuoksupakkaus sisältää Eau de Toilette -tuoksun (50 ml) ja deostickin (75 ml). <br><br> Miehekäs tuoksu on tasapainoinen kokonaisuus raikkautta ja sensuellia maskuliinisuutta. Klassikkotuoksussa on greipin kuoren ja laakerinlehden tuomaa raikkautta ja merellisyyttä, meripihkan metsäisyyttä sekä gualac-puuta, ambraa ja patsulia.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Invictus -miesten tuoksupakkaus: EdT 50 ml + deostick 75 ml
Takaisin ylös