Irtopohjavuoka, ø 25 cm

SKU
HH841393
13,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bake & Carry -irtopohjavuoassa valmistat täytekakut, juustokakut ja hyydykkeet. Vuoassa on non-stick-pinnoite + kansi. Lue lisää ja tilaa!
Bake & Carry -irtopohjavuoassa valmistat täytekakut, juustokakut ja hyydykkeet. Vuoassa on non-stick-pinnoite, jonka ansiosta leivonnaiset eivät tartu kiinni edes voitelemattomaan astiaan. Voit silti sipaista vuokaan kevyesti rasvaa kauniimman lopputuloksen saamiseksi. Valmiit kakut ja hyydykkeet on helppo säilyttää muovikannen alla. Kannellinen vuoka sopii myös leivonnaisten kuljettamiseen.

• Halk. 25 cm
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Irtopohjavuoka, ø 25 cm
Takaisin ylös