Zenker

Irtopohjavuoka

SKU
HH831555
44,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Zenker-irtopohjavuoassa paistat, säilytät ja tarjoilet leivonnaiset. Erittäin laadukas! Reunaosa on helppo irrottaa alustastaan. Lue lisää ja tilaa!
Reilunkokoisessa emaloidussa Zenker-irtopohjavuoassa paistat, säilytät ja tarjoilet leivonnaiset. Erittäin laadukas! Reunaosa on helppo irrottaa alustastaan. Mukana on taikinakaavin.

Pohja-osassa on erittäin kestävä Diamant Emaile -pinta, joka kestää leikkaamisen. Lämmönkesto 600 astetta. Kestää konepesua. Reunaosassa on tarttumaton Nonstick-pinnoite, joka ei kestä teräviä esineitä. Lämmönkesto enintään 230 astetta. Suosittelemme käsinpesua. Tukevassa muovikannessa on kantokahvat. Kansi kestää konepesua. Ei kestä kuumuutta. Saksalaista laatua!

• Mitat: 42 x 29 x 7 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Irtopohjavuoka
Takaisin ylös