J.F. By Finlayson

Greta-pussilakana, valkoinen-harmaa

SKU
HH827297
109,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Laadukkaassa J.F. by Finlayson Greta- tuplaleveässä pussilakanassa on kaunis, painettu ruusukuosi. Sileää percalepuuvillaa. Tilaa Hobby Hallista!
Tuplaleveässä J.F. by Finlayson Greta -pussilakanassa on ajattoman kaunis, painettu ruusukuosi. Pussilakanan sileä ja tiivis percalekangas on kudottu hienoista pitkäkuituisista puuvillalangoista. Laadukasta, Öko-tex-standardilla varustettua percalepuuvillaa. <br><br> J.F. by Finlayson -kodintekstiileissä on vaalittu Finlaysonin James Finlaysonin näkemystä kestävästä laadusta. Kodintekstiilit vain paranevat käytössä, ja niiden klassiset kuosit sekä hillityt värit kestävät aikaa. <bR><br><b> 1 tuplaleveä pussilakana 240 x 210 cm.</b>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Greta-pussilakana, valkoinen-harmaa
Takaisin ylös