Whirlpool

Jääkaappi SW8 AM2C XAR teräs

SKU
HH1006753
749,00 €
A++
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Whirlpool SW8 AM2C XAR -jääviileäkaappi sopii keittiöön kuin keittiöön. 6TH SENSE -sensoritekniikka, energialuokka A++. Tutustu!
Whirlpool SW8 AM2C XAR -jääviileäkaappi sopii keittiöön kuin keittiöön. Tämä kaappi ei vie senttiäkään ylimääräistä asennustilaa vaan mahtuu 60 cm leveään aukkoon, tai yhdessä kaappipakastinparin kanssa 120 cm:n tilaan. Ovien avautuminen ei vaadi lisätilaa.

Whirlpoolin 6TH SENSE -sensoritekniikka pitää huolen optimaalisesta säilytyslämpötilasta. Kun elintarvikkeita lisätään kaappiin esim. kauppareissun jälkeen, palautuu lämpötila mahdollisimman nopeasti oikeaksi ja näin ruoka saa mahdollisimman pitkän elinkaaren ilman että kylmäketju katkeaa. Lämpötilan säätö sujuu näppärästi: kaapissa on elektroninen ohjauspaneeli LED-näytöllä. Tilaa löytyy 363 litraa eli suurenkin perheen ruoille.

WHIRLPOOL SW8 AM2C XAR:
Energialuokka A++
Tilavuus 363 l
Kestävä metallikahva
6TH SENSE -sensoritekniikka: aina optimaalinen säilytyslämpötila
Ohjauspaneeli LED-näytöllä
LED-valaistus
Pullohylly
Mitat (k x l x s): 187,5 x 59,5 x 63 cm
2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri valkoinen
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jääkaappi SW8 AM2C XAR teräs
Takaisin ylös