Jabra Classic Bluetooth langaton handsfree-kuuloke, musta

SKU
HH1007011
34,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tee arjesta vähän helpompaa perinteisen handsfree-kuulokemikrofonin avulla. Jabra Classic tarjoaa kaiken tarvitsemasi, kun haluat soittaa mutkattomia handsfree-puheluita.
Jabra Classic on suunniteltu jokapäiväiseen handsfree-käyttöön, Voit pitää sitä eri avoin, ja se istuu aina täydellisesti korvaan. Kuulokeessa on ääniopastus, joka auttaa sinua parittamaan laitteet ja kertoo sinulle, kun on aika ladata, ja se ilmoittaa saapuvat puhelut – kaikki handsfree-toimintoina. On/off-kytkimen lisäksi kuulokkeissa on äänenvoimakkuuden säädin ja edessä vastaus-/lopetuspainike – kaikki kätevästi ulottuvillasi.<br><br> * Täydellinen istuvuus Eargels™-korvasovittimien ansiosta<br><br> * Ääniohjaus auttaa kuulokkeen parittamisessa laitteeseen sekä kertoo yhteyden ja akun tilan<br><br> * Suosikkimultimediasi langaton suoratoisto – GPS, musiikki ja podcast-ohjelmat (A2DP-yhteensopivista laitteista) <br><br> * HD-ääni* parempaa äänikokemusta varten (äänivalinta) <br><br> * Akkua säästävä Power Nap -toiminto<br><br> * Find My Jabra -älypuhelinsovellus<br><br> * Jopa 9 tunnin puheaika<br><br> * Jopa 9 päivän valmiusaika<br><br> * Paino vain 10 g<br><br>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Musta
Takuuaika kuukausina 12
Käyttöjärjestelmä Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jabra Classic Bluetooth langaton handsfree-kuuloke, musta
Takaisin ylös