Jabra Speak 510 for UC USB Bluetooth-kaiutinpuhelin, musta

SKU
HH1007009
129,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Henkilökohtainen Bluetooth® ja USB kaiutinpuhelin joka mahdollistaa konferenssipuhelut missä tahansa oletkin - toimistolla, kotona tai matkoilla.
Jabra Speak™ 510 for UC on korkealaatuinen kaiutin Bluetooth ja USB liitännöillä. Erityisesti konferenssipuheluihin. Äänenlaatu ja muotoilu on saanut paljon kehuja. Bluetooth® ja integroitu USB-kaapeli, voit liittää kaiutinpuhelimen tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeen sekunneissa ja teet mistä tahansa huoneesta neuvotteluhuoneen. Puheaika jopa 15h.<br><br> * Aloita konferenssipuhelu sekunneissa.<br><br> * Konferenssipuhelut USB-liitännästä.<br><br> * Upea ääni puheluihin ja multimedian toistoon.<br><br> * Puheaika: jopa 15 tuntia (Puheaika tarkoittaa maksimiaikaa jonka voit puhua ennen kuin laitteen akku tyhjenee)
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Musta
Takuuaika kuukausina 12
Käyttöjärjestelmä Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jabra Speak 510 for UC USB Bluetooth-kaiutinpuhelin, musta
Takaisin ylös