Jabra Speak 510 for UC USB Bluetooth-kaiutinpuhelin, musta

SKU
HH1007009
129,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Henkilökohtainen Bluetooth® ja USB kaiutinpuhelin joka mahdollistaa konferenssipuhelut missä tahansa oletkin - toimistolla, kotona tai matkoilla.
Jabra Speak™ 510 for UC on korkealaatuinen kaiutin Bluetooth ja USB liitännöillä. Erityisesti konferenssipuheluihin. Äänenlaatu ja muotoilu on saanut paljon kehuja. Bluetooth® ja integroitu USB-kaapeli, voit liittää kaiutinpuhelimen tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeen sekunneissa ja teet mistä tahansa huoneesta neuvotteluhuoneen. Puheaika jopa 15h.<br><br> * Aloita konferenssipuhelu sekunneissa.<br><br> * Konferenssipuhelut USB-liitännästä.<br><br> * Upea ääni puheluihin ja multimedian toistoon.<br><br> * Puheaika: jopa 15 tuntia (Puheaika tarkoittaa maksimiaikaa jonka voit puhua ennen kuin laitteen akku tyhjenee)
Lisätietoja
Käyttöjärjestelmä Ei tietoa
Toimittajan väri Musta
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jabra Speak 510 for UC USB Bluetooth-kaiutinpuhelin, musta
Takaisin ylös