Jabra Storm Bluetooth langaton handsfree-kuuloke, musta

SKU
HH1007008
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Seuraavan sukupolven Bluetooth-sankakuuloke tarjoaa jopa 9 h puheaikaa ja on kevyt sekä mukavasti muotoiltu. Voit liittää kuulokkeen NFC:tä tukevan älypuhelimen kanssa helposti yksinkertaisesti vain napauttamalla laitteita toisiinsa.
Jabra Storm on ihanteellinen kuulokevalinta jokapäiväiseen käyttöön. Wind Noise Blackout™ suojaa keskusteluja ulkosalla tuulisissa oloissa ja Noise Blackout™ varmistaa keskustelujen kuuluvuuden poistamalla ympäristön melua. Jabra Storm -kuulokemikrofonin akun loppumista ei tarvitse murehtia. Se mahdollistaa peräti 9 tunnin puheajan. Jabra Stormin rakenne on ohut microPOWER-teknologian ansiosta, ja sen paino on täydellisesti tasapainotettu korvassa pitämistä varten.<br><br> * Mukana toimitettavat Wind Noise Blackout -suojat minimoivat tuulen haittavaikutukset äänenlaatuun tuulisissa olosuhteissa puhuttaessa<br><br> * Noise Blackout -kaksoismikrofonia käyttävä teknologia poistaa taustamelua. - HD Voice* takaa hyvän äänenlaadun<br><br> * NFC** helpottaa laitteiden pariuttamista. - Ääniohjauksen ansiosta puheluja voi soittaa tai niihin voi vastata äänikomennolla<br><br> * Jopa 9 tunnin puheaika puheluita varten koko päivän ajaksi<br><br> - *Verkosta riippuvainen, **Laitteesta riippuvainen
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Musta
Takuuaika kuukausina 12
Käyttöjärjestelmä Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jabra Storm Bluetooth langaton handsfree-kuuloke, musta
Takaisin ylös