Tempur

Jalkatukityyny

SKU
HH580151
109,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tempur-jalkatukityyny on erinomainen tukityyny taitettuna jalkojen välissä tai avattuna nilkkojen alla. Tyyny vähentää paineen, kivun ja epämukavuuden tunnetta jaloissa, ja parantaa samalla jalkojen pintaverenkiertoa. Kyljellään nukkuessasi voi sijoittaa tuen jalkojesi väliin, jolloin tyyny ohjaa lantion ja alaselän suoraksi ja vähentää selkärangan kiertymistä. Voit käyttää sitä myös avattuna nilkkojen alla, jolloin tuki poistaa kantapäihin kohdistuvaa haitallista painerasitusta, joka estää pintaverenkiertoa. Sen avulla on mukava rentouttaa jalat työpäivän päätteeksi. Tyyny on valmistettu kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvasta TEMPUR Materiaalista.

Koko: 27 x 20 x 20 cm.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jalkatukityyny
Takaisin ylös