Jamie Oliver

Jamie Oliver Stainless Steel -kasari 1,4 l

SKU
HH820253
52,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tefal Jamie Oliver Stainless Steel -keittokasarissa on paksu 3-kerrospohja. Tilaa 1,4 litran laatukattila Hobby Hallista.
Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kasarissa on paksu 3-kerrospohja. Pohja koostuu kahdesta teräslevystä ja hyvin sähköä johtavasta alumiinilevystä. Pohja jakaa lämmön tasaisesti kattilan reunoille, ja ruoka kypsyy nopeasti, energiaa säästäen. Kasariin kuuluu höyryaukolla varustettu lasikansi. Kasari sopii kaikille liesityypeille. Kasari on konepesunkestävä. Hellävaraisempi käsinpesu pidentää kasarin käyttöikää.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jamie Oliver Stainless Steel -kasari 1,4 l
Takaisin ylös