Dickie

Jättinosturi

SKU
HH818784
24,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Tuotetta on tilattu lisää. Arvioitu saapumisaika varastoon 20.7.2018.
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Dickie-nosturi tuo oikeaa työmaatunnelmaa. Komean kokoisen nosturin nostokurkea voi kääntää molempiin suuntiin. Lue lisää ja tilaa!
Iso, peräti metrin korkuinen Dickie-nosturi tuo oikeaa työmaatunnelmaa pikkurakentajan leikkeihin. Komean kokoisen nosturin nostokurkea voi kääntää molempiin suuntiin. Lastia saa nostettua ja laskettua kauko-ohjaimen avulla. Ohjaamossa on paikka noin 7 cm:n korkuisille hahmolle (eivät mukana). Ikäsuositus: 3+. • Paristot 4 x 1,5 V/LR6 eivät sis. pakkaukseen. Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jättinosturi
Takaisin ylös