JBL

JBL Control X Wireless valkoiset Langattomat kaiuttimet

SKU
HH1005731
599,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tehokkaat ja laajennettavat langattomat Bluetooth®-stereokaiuttimet, kotiin tai tien päälle
Vie suosikkimusiikkisi, -videosi, -TV-ohjelmasi tai -pelisi uudelle tasolle palkituilla JBL Control X Wireless -kaiuttimilla. Tämä kannettava Bluetooth® -kaiutinpari tarjoaa kiehtovaa stereoääntä ilman johtoja tai kaapeleita minkään kaiuttimen välillä. Nämä pienikokoiset kaiuttimet on suunniteltu tarjoamaan uskomatonta tehoa ja suorituskykyä mihin tahansa kotisi huoneeseen. Ja kun on aika viedä juhlat ulkoilmaan, niiden kestävä rakenne on riittävä kohtamaan vauhdikastakin menoa. Jos tarvitset laajempaa äänen kattavuutta, lisää vain ylimääräinen Control X Wireless -kaiutinpari (myydään erikseen) samanaikaista toistoa varten jopa 4 kaiuttimelle.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JBL Control X Wireless valkoiset Langattomat kaiuttimet
Takaisin ylös