JBL

JBL Focus 300 mustat Twistlock korvasangalliset urheilukuulokkeet

SKU
HH1005804
29,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Korvasangalliset urheilukuulokkeet Twistlock™-teknologialla.
Anna musiikkisi motivoida sinua poikkeuksellisen hyvällä äänellä, joka pysyy paikallaan. Twistlock®-teknologia ja Flexsoft® Comfort Fit takaavat, että nämä hienkestävät korvasangalliset urheilukuulokkeet eivät koskaan putoa kesken pois tai satuta korvia samalla, kun melua vaimentava JBL®:lle tunnusomainen ääni ja PureBass-suorituskyky tuottavat ylivoimaisen äänenlaadun. Ainutlaatuisten sotkeutumattomien QuikClik™-magneettien ansiosta niitä on helppo käyttää ja säilyttää. JBL® Focus™ 300 -kuulokkeissa on myös useimpien älypuhelimien kanssa yhteensopiva mikrofoni, jossa on yhden kosketuksen musiikki- ja puheluohjaus. Tehty liikkumaan, aivan kuten sinutkin.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JBL Focus 300 mustat Twistlock korvasangalliset urheilukuulokkeet
Takaisin ylös