JBL

JBL Sub 250P musta 10" Aktiivisubwoofer

SKU
HH1005759
379,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

JBL® Studio 2 -sarjan 10" aktiivinen subwoofer
Raakaa bassotehoa – täydellisyyteen jalostettuna. 67 vuoden kokemuksella voimme myöntää, että olemme onnistuneet suunnittelemaan uuden tehokkaan, tarkan ja hedonistisesti jalostuneen kaiutinsarjan. Kyseessä on uusi 10-osainen JBL® Studio 2 -sarjamme. Emmekä olisi onnistuneet siinä ilman jotakin niin vastustamatonta kuin SUB 250P -aktiivisubwoofer. Tätä subwooferia on testattu herkeämättä JBL:n maailman parhaassa äänilaboratoriossa ja verrattu kilpailijoiden tuotteisiin kuuntelutesteissä. Olemme luoneet aktiivisen subwooferin, jonka tasolle kilpailijat voivat vain toivoa pääsevänsä – onnistumatta. Hiuksia nostattava 10 tuuman PolyPlas-bassoelementti, 200-wattinen vahvistin D-luokan energiatehokkuudella ja taaksepäin suunnattu Slipstream-bassoputki tarjoavat uskomattoman häiriöttömän äänentoiston. Korvasi hämmentyvät eheän ja vahvan bassotoiston raa'asta voimasta sekä virheettömistä harmonisista ylä-äänistä ja luonnollisesta sävelhäivytyksestä. Lisäksi ylellinen viimeistely kuten kiiltävän musta panelointi, tukeva kotelorakenne pyöreillä kulmilla ja ilman näkyviä kiinnittimiä sekä valittavissa oleva joko mustan- tai espressonvärinen puuviimeistely tekevät silmille saman kuin sen basso tekee korville. Yhdistimme korkealaatuisen äänentoiston tehon ja tarkkuuden huomiota herättävän sulavalinjaiseen, urbaaniin ulkonäköön. Kuulet totuuden ja huomaat eron vain kuuntelemalla.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JBL Sub 250P musta 10" Aktiivisubwoofer
Takaisin ylös