Bestway

Jungle Safari -uima-allas

SKU
HH831493
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bestway Jungle Safari -uima-allas on viidakkoaiheinen vesileikkikeskus. Mukana puhallettava alligaattori, kilpikonna, palloja ja renkaita. Tilaa nyt!
Bestway Jungle Safari -uima-allas on hauska, viidakkoaiheinen vesileikkikeskus kotipihalle. Uima-allas sisältää puhallettavan alligaattorin sekä pienen kilpikonnan, joiden kanssa voi polskia vedessä. Lisäksi helteellä voi heitellä renkaita (5 kpl) ja palloja (6 kpl). Voit myös kiinnittää altaaseen vesiletkun (ei sis. pakkaukseen), jolloin saat vesisuihkun hellepäivän ratoksi. Mukana korjaussetti. Ikäsuositus: 3–6 vuotta.

• Mitat: 280 x 170 x 137 cm
• Kapasiteetti: 346 litraa

Varoitukset! Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Vain ulko- ja kotikäyttöön. Käyttö vain aikuisen valvonnassa.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jungle Safari -uima-allas
Takaisin ylös