CYBEX

Juno 2 Fix -turvaistuin, Happy Black/musta

SKU
HH851780
285,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Testivoittaja Cybex Juno 2 Fix -turvaistuin käy 9–18 kiloisille lapsille. Edessä etusuojatyyny, hyvät sivutörmäysuojat. Väri: Happy Black. Tutustu!
Cybex Juno 2 Fix -turvaistuin on yksi parhaista markkinoilla olevista turvaistuimista ryhmässä 1 (9–18 kg). Mm. eurooppalaisessa turvaistuintestissä 11/2013 menestyneessä istuimessa lapsi matkustaa kasvot menosuuntaan jo 9 kk:sta aina noin 18 kiloon asti. Cybex Juno 2 Fix -turvaistuin kiinnitetään Isofix-kiinnikkeillä ja auton omilla turvavöillä autoon. Väärinasennuksen riski pienenee Isofixiä käyttämällä ja istuimen vakaus lisääntyy. Lisäksi istuimen turvallisuutta lisäävät säädettävä etusuojatyyny, optimoitu, lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus)

Säädettävä, erittäin turvallinen etusuojatyynyJuno 2-Fixissä on säädettävä, uudelleen muotoiltu etusuojatyyny, joka vähentää vakavien niskavammojen riskiä sitomatta lasta istuimen selkänojaan. Säädettävä etusuojatyyny on 30 % perinteistä viisipistevöitä turvallisempi, sillä se ei kolaritilanteessa vahingoita lapsen rintakehää ja sisäelimiä kuten kiinteät turvavyöt saattavat tehdä. Etusuojatyyny suojaa lasta turvatyynyn tavoin ja auttaa merkittävästi vähentämään rasituksia kolaritilanteessa suojaten lapsen päätä, niskaa, hartioita sekä sisäelimiä. Turvatyyny ei vaadi erillistä lukitusta, mikä nopeuttaa lapsen siirtämistä pois turvaistuimessa onnettomuustilanteessa.

Hyvät L.S.P System -sivutörmäyssuojatIstuimessa on entistä paremmat, hyvin suojaavat Linear Side-impact Protection System (L.S.P. System) -sivutörmäyssuojat. Päänsuojassa ja ylävartalon sivusuojissa on kennorakenteet, jotka suuntaavat iskut laajemmalle alueelle ja vaimentavat niiden voimaa.

Kallistettava selkänoja, korkeussuunnassa säädettävä pääntukiIstuimen matkustusmukavuutta lisää on kahdeksanasentoinen, korkeussuunnassa säädettävä pääntuki sekä selkänojan kallistustoiminto. Istuimen saa kallistettua yhdellä kädellä etuosan alla olevasta kahvasta. Istuimessa on ilmankiertojärjestelmä. Laadukkaat, hengittävät kankaat on helppo irrottaa konepesua varten.


CYBEX JUNO 2 FIX -TURVAISTUIN:
- ECE R44 rev 04, lisäys 7 -hyväksytty
- Ryhmä 1: soveltuvuus 9 kk – 4 vuotta / 9–18 kg turvaistuimena yhdessä turvapalkin ja jalustan kanssa
- Asennetaan Isofix-kiinnikkeillä ja auton omilla turvavöillä auton takapenkille kasvot menosuuntaan; älä asenna auton etupenkille!
- Mitat: 40 x 55 x 61-66 cm, paino 6,7 kg
- 2 vuoden takuu
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Juno 2 Fix -turvaistuin, Happy Black/musta
Takaisin ylös