Jura

Vedensuodatin Claris Blue

SKU
HH1006114
Tarjoushinta 10,00 € norm. 14,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Jura Vedensuodatin Claris Blue
Claris Blue-vedensuodatin asetetaan sellaisenaan suoraan vesisäiliöön. Se poistaa vedestä kalkkia ja epäpuhtauksia ja toimii täysin ilman kemiallisia lisäaineita. Claris Blue-vedensuodatin suodattaa pois juomaveden makuun haitallisesti vaikuttavat raskasmetallit, mutta säilyttää terveydelle tärkeät fluoridit ja mineraalit. <br><br> Kun käytät Claris Blue -vedensuodatinta, saat aina raikasta vettä teehesi ja kahviisi. Claris Blue-suodatinpatruuna on tarkoitettu kaikkiin ENA –malleihin sekä kaikkiin muihin automaattisiin Jura –erikoiskahvikoneisiin, joiden aloituspakkaus sisältää sinisen suodatinpakkauksen. Tämä pH-arvoltaan neutraali vedensuodatin asetetaan suoraan vesitankkiin. Siitä on käyttäjälle monia etuja: <br> Kahvivetesi on aina vastasuodatettua. <br> Raikas vesi ja kahvin aidot aromit saavat aikaan makuhermojasi hivelevän nautinnon - joka kupillisella. <br> Suodatetun veden käyttö pidentää kahvinkeittimesi kestoa.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vedensuodatin Claris Blue
Takaisin ylös