Jura

Vedensuodatin Claris Smart

SKU
HH1006119
Tarjoushinta 10,00 € norm. 14,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Jura Vedensuodatin Claris Smart
Claris Smart toimii kuin ammattilainen ja suodattaa juuri oikean määrän vettä valmistusta varten. Sen ansiosta on suodattimesta enemmän hyötyä. Siihen ei jää suodatettua vettä, mikä saastuisi helpommin ja valuisi takasisin vesisäiliöön. Suodatin suodattaa vedestä kalkin, raskasmetallit sekä kloorin, mikä huonontaa kahvin makua ja aromia. Terveelliset mineraalit jäävät kuitenkin veteen. Lopputulos: Puhdas vesi täydellisiä kahvijuomia varten ja samanaikaisesti paras mahdollinen suoja kalkilta. <br><br> Claris Smart on kehitetty täysautomaattisille koneille, millä on älykäs vesijärjestelmä (I.W.S.): <br> Z6<br> E6
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vedensuodatin Claris Smart
Takaisin ylös