Black Friday 2020

 

Black Fridayta vietetään Hobby Hallin verkkokaupassa keskiviikkona 25.11.2020 alkaen, jolloin tarjolla on tuhansia avokätisiä tarjouksia jokaisesta tuotekategoriasta. Tämän vuoden Black Friday tarjoukset sisältävät laadukkaita tuotteita huippuedulliseen hintaan, ja kukkarolle ystävällisiä löytöjä voi tehdä koko perheelle. Hobby Hallin Black Friday 2020 -kampanjan sisältämät tarjoukset voi hyödyntää vaikka tulevaa joulua silmällä pitäen, sillä tämä on loistava tilaisuus löytää joululahjat pukinkonttiin edulliseen hintaan. Marraskuun viimeisenä perjantaina kannattaa siis kiirehtiä kaupoille – luvassa on mahtavia tarjouksia mittavassa tuotevalikoimassa!

Black Friday 2020 tarkoittaa Hobby Hallissa ennennäkemättömiä tarjouksia. Tarjolla on esimerkiksi kodin elektroniikkaa edulliseen hintaan. Voit löytää tarjouksesta vaikkapa uusintaa kaipaavan television, tietokoneen, tabletin, kuulokkeet tai älykellon. Black Friday -tarjouksissa on luvassa myös lukuisia puhelimia huomattavan kilpailukykyiseen hintaan.

Kaipaavatko kodin huonekalut päivitystä? Tämän vuoden Black Friday -tarjoukset ulottuvat myös niihin. Tarjolla on sänkyjä ja sohvia sopuhintaan, kuten myös kodin ilmeen piristäviä kauniita mattoja. Myös käyttöikänsä lopussa olevat kodinkoneet on mahdollista uusia Black Fridayn runsaasta aletarjonnasta. Voit päästä klikkaamaan ostoskoriin edulliseen hintaan esimerkiksi omiin tarpeisiisi sopivan imurin, astianpesukoneen, pesukoneen tai kuivausrummun. Tärkeiden ja välttämättömien kodinkoneiden päivittäminen on Black Fridayn ajan hyvin edullista, ja tarjoukset hyödyntämällä voit säästää rutkasti selvää rahaa!

Tämän vuoden Black Friday tarjoukset sisältävät myös urheiluvälineitä, kuten polkupyöriä, kuntopyöriä ja juoksumattoja. Alennettuun hintaan on tarjolla myös työkaluja ja auton renkaita, mukaan lukien talvirenkaat. Jos vanhat talvirenkaat kaipaavat uusintaa, Black Fridayn aikana voit löytää uudet renkaat sopuhintaan. Myös vaatteiden, kenkien, kosmetiikan ja lelujen kategorioissa on tarjolla uskomattomia löytöjä, joista löytää helposti joululahjat jokaiselle perheenjäsenelle.

Black Friday 2020 on Hobby Hallissa varsin mittava kampanja, jolloin uutta kotia etsivät tuhannet edullisen hintaiset tuotteet laadukkaasta valikoimastamme. Olitpa ostoksilla sitten aamusta tai illasta, löydät meiltä huipputarjouksia tuotevalikoimasta, joka sisältää tuotteita laidasta laitaan. Toki joidenkin suosikkituotteiden kohdalla kannattaa kiirehtiä, jotta ne eivät ennätä loppumaan. Mikäli haluat satsata kunnolla jouluostoksiin tai päivittää kodinkoneet tai elektroniikan kuntoon kertaheitolla, muistathan myös kätevän Kuukausirahan: voit maksaa ostoksesi sinulle sopivissa erissä. Tervetuloa Hobby Hallin sivustolle keskiviikkona 25.11.2020 hyötymään maanmainioista Black Friday -tarjouksista!

Tutustu Black Friday -tarjouksiimme: