Black Friday Koti ja keittiö

 

Black Friday 2020 näkyy Hobby Hallin sivustolla laajana kattauksena tarjoushintaisia tuotteita, monesta eri kategoriasta. Koska Black Friday sijoittuu sopivasti joulun alle, se on myös oiva tilaisuus täyttää pukinkontti laadukkailla ja hinnaltaan edullisilla löydöillä. Tänä vuonna tarjoamme Black Friday -myynnissämme kilpailukykyiseen hintaan esimerkiksi kodinkoneita. Jos siis vaikkapa vanha imuri tai pesukone kaipaa uusintaa, Black Fridayn aikana voit löytää uuden kodinkoneen varsin sopuisaan hintaan ja säästää ostoksilla selvää rahaa!

Imuri on joka kodin korvaamaton pikku-apuri, jota ilman on hankala pärjätä. Olipa kyseessä sitten perinteinen perässä vedettävä imuri tai vaihtoehtoisesti varsi-imuri, ahkeralla käytöllä ollessaan se kaipaa välillä päivitystä uudempaan. Hobby Hallin Black Friday imuritarjousten joukosta voit löytää omaan arkeesi uuden, upean pölynimurin tekemään siivouksesta helppoa, tehokasta ja sujuvaa. Pidäthän kiirettä, jotta ehdit löytää sivustoltamme juuri sinuun tarpeisiisi parhaiten sopivan imurin edulliseen Black Friday -hintaan!

Vai kaipaavatko suuremmat kodinkoneesi päivitystä uusiin? Jos astianpesukone alkaa tulla jo käyttöikänsä päähän, kannattaa kurkistaa avokätiset Black Friday astianpesukonetarjouksemme. Kun kiireisen arjen pelastava astianpesukone on toiminnoiltaan tehokas, astiat tulevat puhtaiksi ilman käsin tehtävää esipesua. Lisäksi, jos astianpesukone on muotoilultaan ergonominen, sen täyttäminen ja tyhjentäminen on entistä mieluisampaa puuhaa. Selaa läpi Black Friday astianpesukone -kategorian tarjouksemme ja klikkaa uusi, laadukas ja tehokas arjen apulaisesi vaivatta ostoskoriisi!

Jos taas vanha pyykinpesukoneesi on alkanut osoittaa merkkejä toimintojen heikentymisestä tai haluaisit korvata pitkään palvelleen koneen modernilla mallilla, meiltä löydät myös Black Friday pesukonetarjoukset. Uusi pesukone inspiroi pyykkäämään, minkä lisäksi uudet mallit ovat myös vanhempia ekologisempia käytössä, sillä ne käyttävät sähköä ja vettä aiempaa vähemmän. Katso samalla myös Black Friday kuivausrumpujen tarjouksemme ja kokoa kotiisi näppärä pesutorni, jonka ansiosta vältyt ripustamasta pyykkejä kuivaustelineelle.

Löydä nyt Black Friday pesukone, Black Friday kuivausrumpu tai muu uusintaa kaipaava kodinkone markkinoiden edullisimpaan hintaan Hobby Hallista! Black Fridayn aikana tarjoamme monipuolisia tarjouksia, joista löytyy jokaiselle jotakin. Halutessasi jakaa pesukoneesi tai muiden ostostesi loppusumman pienempiin osiin voit hyödyntää tarjoamamme Kuukausirahan jolloin voit maksaa ostoksesi sinulle sopivissa erissä. Tervetuloa Hobby Halliin nauttimaan ennennäkemättömän kattavasta Black Fridaysta!