BUFF Professional

Merinovillainen pipo saumaton

SKU
PR665404
22,95 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko
Kokotaulukko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Työkäyttöön suunniteltu ohut ja pehmeä Merinovillapipo, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai kypärän alla. Päähän tiiviisti istuvan Perform Fit muotoilun ansiosta soveltuu myös suorituskykyä vaativaan toimintaan. Soveltuu teollisuuden tarpeisiin, sotilaskäyttöön, poliiseille, rajavartiolaitoksen tarpeisiin jne.<br/><br/>Tekniset tiedot:<br/>- Suojaa päätä viileissä olosuhteissa sellaisenaan ja kylmissä oloissa aluspäähineenä<br/>- Materiaali: Yksikerroksinen 100 % Merinovilla 125 g/m2 luonnonkuitu, joka muodostaa eristävän ilmakerroksen kankaan ja pään väliin<br/>- Valmistettu ympäristöystävällisesti uusiutuvista luonnonvaroista eläimiä kunnioittaen ja ekosysteemin kuormitus minimoiden<br/>- Syttymätön, erinomaisesti hengittävä, siirtää kosteutta tehokkaasti ja tasaa lämpötilavaihteluita<br/>- Pehmeä, joustava ja erittäin mukava<br/>- Luonnostaan hygieeninen ja torjuu hajujen muodostumista<br/>- Saumaton rakenne, jossa ei ole hankaavia tai hiertäviä kohtia<br/><br/>Suositellut vuodenajat: Talvi, kevät, kesä, syksy. Mukavuussuositus 0 C - +20 C.<br/>Valmistusmaa Espanja.<br/><br/>Toimitetaan myymäläpiikkiin laitettavan ripustuskoukun kera.<br/>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Merinovillainen pipo saumaton
Takaisin ylös