Parhaat joululahjaideat lapsille! Joulu on lasten suosikkijuhla. Moni aikuinen miettii nyt kuumeisesti, mikä olisi paras lahja omalle lapselle, kummilapselle tai lapsenlapselle. Hobby Hallin tuhansien tuotteiden valikoimasta löydät toivelahjat kaikenikäisille lapsille. Kätevästi, kilpailukykyiseen hintaan verkosta, vaikka kaikki kertarysäyksellä. Listasimme avuksesi hyviä vinkkejä joululahjajahtiin. Muistathan aina tarkistaa, minkä ikäiselle lapselle lahja soveltuu.

Lapsen ensimmäiset joulut ovat taikaa täynnä, varsinkin vanhemmille. Vauvalle olisi silti kiva antaa oma lahja, joka olisi vanhempienkin mieleen. Värikäs leikkimatto tai motoriikkaa ja hahmotuskykyä kehittävät aktivointilelut ovat turvallisia lahjavalintoja. Tarjolla on halittavan ihania pehmoeläimiä, pinottavia leikkikuutioita, vedettäviä eläinhahmoja sekä kylpyleluja. Useissa leluissa on pikkulasta ilahduttavia ääni- tai valoefektejä.

 

Kun vauvaikä on takana, lapsen lahjapakettiin voi kääriä potkuauton, keinueläimen ja hyppyeläimen – taattuja riemunkiljahduksen herättäjiä jouluaattona. Hellyttävät hoivattavat eläinhahmot ovat lahjamenestyksiä vuodesta toiseen. Interaktiivisille eläinhahmoille saa opetettua monenmoisia taitoja ja temppuja, mikä lisää hauskuutta. Ne osaavat jopa syödä, juoda, antaa tassua tai tehdä kuperkeikan.

Nuket, nukkekodit kalusteineen, nukenvaunut/rattaat sekä leikkikeittiöt sopivat kotileikeistä tykkääville. Erilaiset ajoneuvot – autot, nosturit, rekat, parkkitalot ja autoradat – ovat täsmälahjoja autoleikkeihin hurahtaneille. Hobby Hallista löydät runsaasti myös radio-ohjattavia vaihtoehtoja. Junat, vaunut, kiskot ja puomit sisältävä junarata on klassikkolahja, jonka suosio on säilynyt aikojen saatossa.

Näppäräsormiset ihastuvat joululahjaan, joka tarjoaa koukuttavaa tekemistä tuntikausiksi. Askartelun, piirtämisen ja rakentamisen parissa aika kuluu kuin siivillä. Hobby Hallissa on muun muassa kimallesettejä, kellojen ja korujen valmistussettejä, supersuosittuja Geomagin magneettirakennussarjoja sekä Meccanon rakennussarjoja. Eikä unohtaa sovi LEGOa – lelujen elävää legendaa. Valikoimiin kuuluu yli 200 vaihtoehtoa DUPLOISTA LEGO Architectureen. Palapeleissä riittää valinnanvaraa muutaman palan kehyspalapelistä väritettäviin 3D-palapeleihin.

Joulu ja lautapelit on lyömätön yhdistelmä. Pakkaa pukinkonttiin lapsen ikätasoa vastaava lautapeli tai koko perheelle sopiva peli. Tarjolla taktikointia, nopeutta, onnea tai oveluutta vaativia lautapelejä sekä loogista ajattelua kehittäviä älypelejä. Jos lapsi on enemmän vauhdinhurmasta kuin pelailusta syttyvää sorttia, rattikelkka tai puhallettava snowglider on mainio lahjaidea. Klikkaa hobbyhall.fi

Joululahjaostoksillakin kannattaa pitää mielessä Hobby Hallin kätevä Kuukausiraha. Sen avulla rahoitat näppärästi isotkin hankinnat taloutta keikuttamatta.