bObles

Kana-istuin, sininen

SKU
HH858549
Tarjoushinta 37,40 € norm. 44,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 2 viikkoa

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

bObles Kana -istuin motivoi lasta liikkumaan & kehittää tasapainoa. Kanan päällä voi maata tai kääntää ympäri & keinua sen päällä. Väri: sininen. Tutustu!
bObles Kana on monipuolinen istuin lastenhuoneeseen, joka tarjoaa rajattomat leikkimahdollisuudet. Kanan päällä vauva voi maata vatsallaan, jolloin lapsen niska sekä selkä vahvistuvat. Isompi lapsi puolestaan voi kääntää Kanan ylösalaisin, jolloin istuimesta tulee keinulauta, jonka päällä voi tasapainoilla seisten. Kana laittaa lapsen ja jopa aikuisen tasapainon koetuksella. Kanan voi myös yhdistää erikseen tilattavaan Elefantti-keinuistuimeen. Kana on valmistettu myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

• Mitat (k x l x s): 11 x 26 x 24 cm
• Paino 0,5 kg

Huom! Ei sovellu alle 3-vuotialle ilman aikuisen valvontaa.

Tanskalainen bObles tarjoaa tanskalaista huonekaludesignia lasten ehdoilla. bObles suunnittelee kauniita, toimivia ja innostavia huonekaluja, joiden muotoilu edistää lapsen motoristen taitojen kehitystä ja rohkaisevat lasta liikkumaan.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kana-istuin, sininen
Takaisin ylös