Iittala

Kastehelmi -jalallinen kakkuvati, ø 24 cm, kirkas

SKU
HH850234
44,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Iittala Kastehelmi -sarjan pienempi kakkuvati sopii hyvin korkeille kakuille. Tilaa kirkas, läpimitaltaan 24 cm:n kakkuvati Hobby Hallista.
Suositun Kastehelmi-sarjan pienempi kakkutarjotin on halkaisijaltaan 24 cm. Jalallinen kakkuvati sopii hyvin korkeille kakuille, kuppikakuille, kekseille tai hedelmille. Kattauksen kruunaava kakkuvati on Oiva Toikan v. 1964 suunnittelemaa klassikkosarjaa, joka palasi tuotantoon v. 2010. Sarja on saanut inspiraationsa kastepisaroiden kimalluksesta heinänkorressa. Jalallinen kakkuvati on konepestävä.<br><br><b> • Halk. 24 cm </b>
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kastehelmi -jalallinen kakkuvati, ø 24 cm, kirkas
Takaisin ylös