Kenwood

yleiskone KM335 Chef

SKU
HH1007310
309,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kenwood KM335 Chef pack yleiskonepaketti sisältää lihamyllyn ja tehosekoittimen.
Klassinen KENWOOD CHEF on hakenut inspiraationsa suoraan ensimmäisestä Chef yleiskoneesta. Tällainen luotettava yleiskone on ollut käytössä iät ja ajat mummolassa ja sitä käytetään edelleenkin kaikkiin keittiön ruoanlaittotarpeisiin. Monipuoliset käyttömahdollisuudet: saatavilla yli 20 lisätarviketta! <br><br> Kolme metallisekoitinta erilaisiin ruoanlaittotarpeisiin (K-sekoitin, pallovispilä ja taikinakoukku) <br> Elektroninen, portaaton nopeudensäätö ja pulssikytkin<br> Planetaarinen sekoitusliike sekoittaa tehokkaammin ja tasaisemmin<br> Aukeava yläosa helpottaa ja nopeuttaa sekoittimien ja kulhon kiinnittämistä ja irrottamista<br> Teräsrunko ja -rattaisto kestävä ja luotettava<br> Alustaa 0,7-1 litran hiivataikinan vaahdottaa 1,5 l kermaa tai 12 munanvalkuaista<br> Kolme lisätarvikeliitäntää erilaisille lisätarvikkeille<br> Mukana 4,6 litran teräskulho, 1,5 litran muovinen tehosekoitin (AT337), lihamylly (AT950), muovinen lisäkulho, roiskesuojakansi ja lasta<br> Teho: 800 W<br> Mitat (l x s x k): 39 x 23,5 x 29 cm<br>
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:yleiskone KM335 Chef
Takaisin ylös