Bosch

KETJUSAHA AKE 30 LI 36V SOLO

SKU
HH1004054
Tarjoushinta 216,30 € norm. 309,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Voimakas ja kätevä 36 voltin akkuketjusaha Bosch AKE 30 LI. Yli 100 katkaisua 10 x 10 cm:n paksuiseen havupuuhun yhdellä akkulatauksella. Käynnistyy heti: ei johtojen sotkeutumista, ei käynnistysongelmia bensiinikäyttöisiin ketjusahoihin verrattuna – aina käyttövalmis. Voimakas: tehokas sähkömoottori suoriutuu tehtävästä kuin tehtävästä puutarhassasi. SOLO-versio toimitetaan ilman akkua ja laturia. Ominaisuudet Syneon-siru – älykkäästi ohjattua energiaa jokaiseen projektiin Ergonomiset kahvat Pehmustettu kahva ja ergonominen muoto parantavat käsiteltävyyttä Öljytason ilmaisin ja automaattinen voitelu estävät ketjusahan käyttöä kuivana Tehokas jarrujärjestelmä Kuuluvalla varoituksella varustettu elektroninen turvajarru ja nopeatoiminen pysäytysjarru lisäävät turvallisuutta Kätevä Kompakti muotoilu ja laipan pituus 30 cm Bosch-SDS ketjun työkaluttomaan kiristämiseen ja vaihtamiseen Voimakas teho Tehokkaan sähkömoottorin ja 36 V:n litiumioniakun yhdistelmä suorittaa kaikki puutarhatehtävät Tekniset tiedot Akun tyyppi: Litiumioni Akun jännite: 36 V Öljysäiliö: 135 ml Leikkuumäärä yhdellä akkulatauksella: > 100 (10 x 10 cm :n paksuiseen mäntyyn) Laipan pituus: 30 cm Ketjun nopeus: 8 m/s Vetolenkin leveys: 1,1 mm Ketju: Kromiketju Paino (sis. ketjun, laipan ja akun): 5,2 kg SDS-järjestelmä Quick Stop Automaattinen voitelu Toimitussisältö Ketjuöljy 80 ml
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KETJUSAHA AKE 30 LI 36V SOLO
Takaisin ylös